Kybernetické riziká v bankovníctve - Vozáriková, Veronika; Stádník, Bohumil; Fičura, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá súčasnou problematikou kybernetického rizika v oblasti bankovníctva. Účelom práce je zvýšiť povedomie o kybernetickom riziku a poskytnúť teoretický podklad pre bližšie analyzovanie konkrétnych rizík v danej oblasti. Zároveň by mala načrtnúť aktuálnu situáciu v Českej republike. Súčasťou práce je aj analýza zabezpečenia internetového bankovníctva vybraných inštitúcií na českom trhu a dotazníkový prieskum, ktorý analyzuje povedomie o kybernetickom riziku v Českej republike.
Vedoucí práce: Bohumil Stádník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses