Současný vývoj a komparace na trhu životního pojištění v České republice a v Ruské federaci - Bayukina, Alena; Vohralík, Michal; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a komparací životního pojištění v České republice a v Ruské federaci zejména v období 2006-2015. Skládá se ze 4 částí. V první části bych se ráda věnovala vymezení důležitých pojmů souvisejících s životním pojištěním a jeho klasifikaci, ve druhé a třetí bych popsala historický vývoj životního pojištění v každé ze zemí. Pak bych se zaměřila na podrobnější analýzu ve zvoleném časovém úseku pomocí vybraných ukazatelů, v poslední části bych ráda porovnala životní pojištění na českém a ruském trhu na základě předchozích kapitol.
Vedoucí práce: Michal Vohralík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses