Veřejná podpora a financování fotbalu - Hyvnar, Vojtěch; Sedmihradská, Lucie; Bušovský, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce popisuje, jak funguje a jak je financován prvoligový fotbalový klub v České republice. Pozornost je zaměřena na klub FC Viktoria Plzeň a dále je provedeno komparace s jinými srovnatelnými kluby. Pro naplnění cílů je zde použito metod finanční analýzy. Na základě zjištěných údajů lze říci, že finanční situace předních českých fotbalových klubů není ani zdaleka příznivá.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses