Financování malých a středních podniků - Dokhtukaeva, Zalina; Rajl, Jiří; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Předmětem této bakalářské práce je financování malých a středních podniku se zaměřením na poskytnutí bankovních úvěrů tomuto segmentu v České Republice. Cílem je vymezení specifik z pohledu banky, popis uvěrového procesu a v neposlední řadě popis rizik ovlivňujících banku při poskytnutí úvěru. V první části, věnuji pozornost teoretickému vymezení pojetí malých a středních podniků, popisu možností bankovního financování s větším důrazem kladeným na bankovní úvěry a úvěrový proces. Ve druhé části práce se zabývám finanční analýzou vybrané společnosti a následným zhodnocením dostupnosti úvěru pro tuto společnost.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses