Komparace odpočtů pro fyzické osoby v České republice a na Slovensku - Andrlová, Kateřina (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na komparaci odpočtů pro fyzické osoby v České republice a na Slovensku. Pojednává o odčitatelných položkách a nezdanitelných částech základu daně v obou zemích. Nedílnou součástí této práce je porovnání nastaveného systému uplatňování odpočtů u nás i na Slovensku a jejich vyhodnocení.