Komparace odpočtů pro fyzické osoby v České republice a na Slovensku - Andrlová, Kateřina; Finardi, Savina; Tecl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na komparaci odpočtů pro fyzické osoby v České republice a na Slovensku. Pojednává o odčitatelných položkách a nezdanitelných částech základu daně v obou zemích. Nedílnou součástí této práce je porovnání nastaveného systému uplatňování odpočtů u nás i na Slovensku a jejich vyhodnocení.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses