Fundamentální analýza Erste Bank - Ročková, Naděžda; Veselá, Jitka; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie Erste Bank obchodované na Pražské burze cenných papírů. V první kapitole je nejprve analyzován vliv makroekonomických veličin na vývoj akciového indexu. V rámci odvětvové analýzy je věnována pozornost odvětví bankovnictví, tedy jak jeho vývoj ovlivňuje vývoj akciového kurzu. Poslední kapitola se zabývá firemní analýzou, která pomocí různých metod zkoumá vnitřní hodnotu akcie. Na základě těchto dílčích analýz je v závěru odvozeno investiční doporučení týkající se akcie Erste Bank.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses