Strategická analýza elektromobilového průmyslu včetně predikce tržeb pro společnost TESLA Motors - Hubka, Jakub; Šnajberg, Oxana; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Za posledních několik let došlo u elektromobilů k velkému technologickému pokroku, díky kterému se svými kvalitami postupně začínají vyrovnávat klasickým automobilům. V této bakalářské práci budou popsány faktory, které ovlivňují odvětví elektromobilů, bude prozkoumán dosavadní a odhadnut budoucí vývoj elektromobilového průmyslu v USA do roku 2020, který je v současné době jedním z nejrozvinutějších na světě. Následně bude odhadnut budoucí vývoj tržeb inovativní společnosti TESLA MOTORS, která stojí v čele elektromobilové revoluce.
Vedoucí práce: Oxana Šnajberg
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses