Finanční analýza společnosti Alza.cz a.s. - Medvedev, Viktor; Brabenec, Tomáš; Pekař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tématem bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Alza.cz, a. s. v období od roku 2010 do roku 2014. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je hlavně zaměřena na metody finanční analýzy, obsah horizontální a vertikální analýzy, poměrové ukazatele a různé bankrotní a bonitní modely. V analytické části je představena analyzovaná firma. V teto části je provedena finanční analýza společnosti Alza.cz v souladu s vysvětlenými metodami a finančními ukazateli, včetně porovnání s konkurencí a analýzy budoucího vývoje. V závěru jsou stručně shrnuty výsledky z provedené analýzy a zhodnocení zjištěných údajů. Dokonce jsou zde predikce budoucího vývoje společnosti a doporučení, pomocí kterých může firma zlepšit svoji finanční situaci a zajistit stabilní vývoj v budoucnu.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses