Zdanění příjmů studentů - Bartůňková, Markéta (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na zdanění příjmů studentů v závislé i samostatné činnosti. Teoretická část pojednává o dani z příjmů fyzických osob a souvisejících pojmech, dále o závislé činnosti, samostatné činnosti a sociálním pojistném. Praktická část zahrnuje modelové příklady s ukázkou daňového zatížení a zatížení z hlediska sociálního pojistného.