Zdanění příjmů studentů - Bartůňková, Markéta; Finardi, Savina; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na zdanění příjmů studentů v závislé i samostatné činnosti. Teoretická část pojednává o dani z příjmů fyzických osob a souvisejících pojmech, dále o závislé činnosti, samostatné činnosti a sociálním pojistném. Praktická část zahrnuje modelové příklady s ukázkou daňového zatížení a zatížení z hlediska sociálního pojistného.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses