Financování státního rozpočtu se zaměřením na instrumenty finančního trhu - Major, Adam (2016)
Práce se zabývá financováním státního rozpočtu pomocí instrumentů finančního trhu, tedy státních pokladničních poukázek, střednědobých a dlouhodobých státních dluhopisů a státních spořicích dluhopisů. Dále rozebírá strukturu těchto instrumentů a její vývoj v čase.