Financování státního rozpočtu se zaměřením na instrumenty finančního trhu - Major, Adam; Radová, Jarmila; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce se zabývá financováním státního rozpočtu pomocí instrumentů finančního trhu, tedy státních pokladničních poukázek, střednědobých a dlouhodobých státních dluhopisů a státních spořicích dluhopisů. Dále rozebírá strukturu těchto instrumentů a její vývoj v čase.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses