Opční strategie - Imrich, Martin (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na opční strategie. V první části práce jsou teoreticky popsány a charakterizovány jednotlivé typy opčních strategií. V druhé části práce jsou opční strategie testovány na ziskovost. V příkladech jsou použity skutečné historické opční a akciové ceny.