Opční strategie - Imrich, Martin; Witzany, Jiří, 1966-; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na opční strategie. V první části práce jsou teoreticky popsány a charakterizovány jednotlivé typy opčních strategií. V druhé části práce jsou opční strategie testovány na ziskovost. V příkladech jsou použity skutečné historické opční a akciové ceny.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses