IT v řízení podniku MBI - Dohnal, Jan, 1943- (Professional Publishing, 2016)
Publikace přibližuje úlohu informačních technologií a podnikových informačních systémů v řízení podniku, doplněnou o terminologický slovník, ilustrace a praktické příklady z podnikové praxe.