IT v řízení podniku MBI - Dohnal, Jan, 1943-; Pour, Jan (Praha : Professional Publishing, 2016)
Publikace přibližuje úlohu informačních technologií a podnikových informačních systémů v řízení podniku, doplněnou o terminologický slovník, ilustrace a praktické příklady z podnikové praxe.
Terminologický slovník
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: podnikové informační systémy; podnikový management; informační management; kolektivní monografie; management information systems; industrial management; information management; collective monographs