Analýza dopravy v Turnově - Nováková, Andrea (2015)
Ve své bakalářské práci na téma Analýza dopravy v Turnově se zaměřuji převážně na dopravu v okolí města Turnova. Největší pozornost je věnována městské hromadné dopravě. Hlavním cílem bakalářské práce zjištění aktuálních dopravních podmínek v Turnově a následné návrhy na zlepšení této situace. V teoretické části se zaměřuji na vymezení základních pojmů využívaných hojně v bakalářské práci.