Analýza dopravy v Turnově - Nováková, Andrea; Mervart, Michal, 1977-; Sandleiterová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Ve své bakalářské práci na téma Analýza dopravy v Turnově se zaměřuji převážně na dopravu v okolí města Turnova. Největší pozornost je věnována městské hromadné dopravě. Hlavním cílem bakalářské práce zjištění aktuálních dopravních podmínek v Turnově a následné návrhy na zlepšení této situace. V teoretické části se zaměřuji na vymezení základních pojmů využívaných hojně v bakalářské práci.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses