Analýza využití vybraného nástroje manažerského účetnictví v konkrétním podniku - Šántová, Adriána; Šiška, Ladislav, 1976-; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je rozebrat aplikaci vybraného nástroje manažerského účetnictví, konkrétně kalkulací v podniku Attila Szakál - KultCase. Bakalářská práce je rozdělená na dvě části: teoretická a praktická část. Teoretická část objasňuje terminologii nákladů, alokace nákladů, kalkulací, jejich členění, vlastnosti a využití. Praktická část se soustředí na stručné představení podniku a charakteristiku procesu výroby. Následuje rozpoznání, členění a alokace nákladů a zavedení kalkulací v podniku. V závěru jsou výsledky mé práce.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses