Kontrolní hlášení - Křempek, Vojtěch; Zídková, Hana; Tecl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce pojednává o institutu Kontrolního hlášení. Hlavním cílem práce je kvantifikovat náklady firem související s implementací a provozem kontrolního hlášení. Dalšími cíli je srovnání těchto nákladů dle velikosti plátců a zmapování praktických problémů souvisejících s vyplněním KH. V první části je vysvětlen princip karuselového podvodu a nastíněny způsoby boje proti němu. Jsou zde také nastíněny základní informace o kontrolním hlášení. Druhá část se zaměřuje na problematické otázky, které souvisejí s nově zavedeným institutem kontrolního hlášení v České republice. Ve třetí kapitole jsou kvantifikovány jednorázové i průběžné druhy nákladů souvisejících s kontrolním hlášením.
Vedoucí práce: Hana Zídková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses