Finanční analýza společnosti VKS Pohledští Dvořáci a. s. - Hniličková, Aneta Natálie; Janičíková, Monika; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce pojednává o finanční analýze podniku VKS Pohledští Dvořáci a. s. Při jejím zpracování byla využita data účetních závěrek 2010 - 2015 i interní podniková data. Cílem práce je zhodnocení celkové finanční situace společnosti, tvorba přehledu o peněžních tocích a sestavení finančního plánu pro rok 2016 opírajícího se o strategickou analýzu. Výsledky finanční analýzy jsou srovnány se čtyřmi blízkými konkurenty a v případě dostupnosti údajů i s průměrnou hodnotou odvětví průmyslových krmiv. Práce je rozdělena do dvou částí, z nichž první tvoří vysvětlení metodiky, která je východiskem pro analytickou část.
Vedoucí práce: Monika Janičíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses