Analýza investiční příležitosti do sběratelské hry - Zakouřil, Jakub (2016)
Bakalářská práce popisuje sběratelskou karetní hru Magic: The Gathering jako příležitost pro alternativní investici. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první je popis sběratelských karetních her. Druhá kapitola se zaměřuje na hru Magic: The Gathering. Třetí uvádí příklady vydělávání peněz skrz tuto hru. Poslední čtvrtá kapitola popisuje konkrétní investiční doporučení - investice do displayů. Po přečtení této práce by čtenář měl být schopen výhodně investovat do hry Magic: The Gathering.