Analýza investiční příležitosti do sběratelské hry - Zakouřil, Jakub; Brada, Jaroslav, 1964-; Kubát, Max; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce popisuje sběratelskou karetní hru Magic: The Gathering jako příležitost pro alternativní investici. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první je popis sběratelských karetních her. Druhá kapitola se zaměřuje na hru Magic: The Gathering. Třetí uvádí příklady vydělávání peněz skrz tuto hru. Poslední čtvrtá kapitola popisuje konkrétní investiční doporučení - investice do displayů. Po přečtení této práce by čtenář měl být schopen výhodně investovat do hry Magic: The Gathering.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses