Výkonnostný audit vybraného projektu - Kloudová, Juliana; Maaytová, Alena; Trgiňa, Gejza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalárska práca je zameraná na výkonnostný audit, ktorý je dôležitou súčasťou kontroly verejného sektoru, predovšetkým neziskových organizácií. Hlavným cieľom práce je analyzovať proces výkonnostného auditu a na základe zistených poznatkov vykonať výkonnostný audit na združení Dom kultúry v Púchove. Práca je zložená z dvoch častí. Teoretická časť charakterizuje jednotlivé fáze auditu, popisuje legislativny rámec výkonnostného auditu, metodiku 3E a ďalšie možné kriteria. Empirická časť je zameraná na združenie Dom kultúry, ktorý zabezpečuje kultúrne a společenské udalosti v meste. Výkonnostný audit bol vyhodnotený na základe kritéria hospodárnosti, účelnosti, efektívností a ďalších vybraných kritérii.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses