Analýza českého kapitálového trhu - Klimčák, Ivan; Cibulka, Jakub; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této práce je vymezení kapitálového trhu v podmínkách České republiky, včetně popisu jednotlivých částí tvořících funkční celek, obohacený o historický vývoj. Analýza se zaměřuje na organizátory sekundárních trhů na území České republiky, především na Burzu cenných papírů Praha, a.s., s využitím metod časové a teritoriální komparace. Práce obsahuje popis některých významných událostí transformujících český kapitálový trh do současné podoby.
Vedoucí práce: Jakub Cibulka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses