Dopad změn sazeb DPH na domácnosti - Tahavská, Michaela; Pavel, Jan, 1978-; Vaskovskyi, Anton; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá daňovým břemenem domácností. Cílem práce je analýza dopadu změn sazeb DPH na domácnosti v České republice v letech 2012 až 2015. První kapitola se zaměřuje na obecnou charakteristiku DPH, druhá na analýzu studií, které již na toto téma byly napsány. Třetí kapitola se zabývá zpracováním statistických dat a přiřazením daňových sazeb spotřebním výdajům a v poslední kapitole jsou prezentovány výsledky analýzy, které jsou demonstrovány na grafu a v tabulkách.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses