Srovnávací finanční analýza mlékárenských společností - Horáková, Michaela (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou tří společností - Choceňská mlékárna, s. r. o., Mlékárna Hlinsko, a. s. a Mlékárna Kunín, a. s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části - metodickou a praktickou. V metodické práci jsou ukázány teoretické znalosti, které jsou pak použity v praktické části této práce. Praktická část práce obsahuje finanční analýzu tří daných společností a srovnání výsledků finanční analýzy těchto společností mezi sebou navzájem a s odvětvím mlékárenských společností v České republice.