Finanční analýza firmy SOMA, spol. s r. o. - Mikulová, Markéta; Dufková, Eva; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti SOMA, spol. s r. o. z pozice externího uživatele za roky 2009 až 2014, zhodnotit finanční situaci podniku a porovnat ji s dalšími podniky v odvětví, tj. JHV-ENGINEERING, s. r. o., KOMFI, spol. s r. o. a LUX, spol. s r. o. Tato práce obsahuje metodickou část, kde jsou vymezeny vybrané ukazatele finanční analýzy. Následuje praktická část, která obsahuje popis vybraných společností a samotnou finanční analýzu vybrané společnosti podle metodické části včetně mezipodnikového porovnání. Na závěr je uvedeno celkové zhodnocení výsledků a shrnutí.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses