Finanční analýza Eaton Industries s.r.o. - Pham Minh, Dung; Jiránek, Petr; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Eaton Industries s. r. o. Analýza je vypracovaná na základě veřejně dostupných účetních výkazů roků 2010 - 2014. Cílem práce je celkové zhodnocení finanční situace společnosti pomocí standardních nástrojů finanční analýzy, mezi které patří horizontální a vertikální analýza a poměrové ukazatele. Analytické výpočty jsou doprovázeny interpretacemi, které kladou důraz na fundamentální výklad účetních výkazů společnosti. Konkurenceschopnost analyzované společnosti je porovnána s průměry průmyslového odvětví CZ-NACE 29 a jako poslední je provedena strategická analýza tržního prostředí využitím Porterovy analýzy pěti sil.
Vedoucí práce: Petr Jiránek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses