Vyhodnocení investice do nové služby, Schools United s.r.o. - Nigrin, Radim; Jiránek, Petr; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá vyhodnocením investičního záměru společnosti Schools United s.r.o., který má za cíl vytvořit web pro učitelskou komunitu a strategicky tak upevnit pozici společnosti na trhu. Tato práce je rozdělena na část teoretickou a dále praktickou. V teoretické části jsou popsány odborné pojmy, obsah a principy sestavení investičního záměru. Praktická část pak navazuje reálným sestavením investičního plánu včetně finančního plánu. V této práci využívám mimo jiné nástrojů citlivostní analýzy k určení potenciálních rizik projektu.
Vedoucí práce: Petr Jiránek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses