Daňová politika v České republice - Dušek, Tomáš (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou daňové politiky České republiky v letech 2008-2013. Cílem práce je zhodnotit změny, které s sebou přinesl vývoj daňové politiky a dopady reforem ve zvoleném období. První část práce charakterizuje daň a její funkce pro lepší pochopení jejího významu. Druhá část je věnována deskripci daňové politiky, kde dále rozebírám daňové reformy, které ovlivnily vybraná období.