Daňová politika v České republice - Dušek, Tomáš; Finardi, Savina; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou daňové politiky České republiky v letech 2008-2013. Cílem práce je zhodnotit změny, které s sebou přinesl vývoj daňové politiky a dopady reforem ve zvoleném období. První část práce charakterizuje daň a její funkce pro lepší pochopení jejího významu. Druhá část je věnována deskripci daňové politiky, kde dále rozebírám daňové reformy, které ovlivnily vybraná období.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses