Finanční analýza TOSHULIN a.s. - Perútková, Eva; Pekař, Jan; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na komplexní finanční analýzu podniku TOSHULIN, a. s. na základě veřejně přístupných dat z let 2009-2014. Zabývá se vývojem finanční situace společnosti ve vymezeném časovém období a srovnáním s konkurenčními podniky ze stejného odvětví. Metoda analýzy je specifikována v první části práce a zahrnuje například vertikální a horizontální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů či bonitní a bankrotní modely. Závěrem této práce je identifikace slabých a silných stránek společnosti v rámci SWOT analýzy, společně s budoucími hrozbami a příležitostmi sledovaného podniku.
Vedoucí práce: Jan Pekař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses