Potenciál příjezdového cestovního ruchu Australanů do České republiky - Dvořáková, Adéla; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá příjezdovým cestovním ruchem Australanů ve vztahu k České republice a hodnotí jeho potenciál. Teoretická část obsahuje situační analýzu dané problematiky, jejíž součástí je stručný popis příjezdového cestovního ruchu České republiky, marketingové aktivity České republiky jako turistické destinace, podrobná charakteristika Austrálie ze socio-ekonomického hlediska a její výjezdový cestovní ruch. V neposlední řadě je zde hodnocena i nabídka České republiky jako turistické destinace s ohledem na specifika australského trhu. Praktickou část práce tvoří výsledky dotazníkového šetření zaměřené na spotřební chování Australanů v oblasti turismu a na jejich vnímání České republiky.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses