Rozhodování o bydlení a způsobu jeho financování - Rodová, Kateřina; Votava, Libor; Procházková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce "Rozhodování o bydlení a způsobu jeho financování" se zabývá celým procesem financování bydlení, a to od výběru typu bydlení, přes volbu vhodného způsobu financování pomocí produktů finančního trhu, až po zajištění úvěru v podobě ne-životního a životního pojištění. Cílem je zobrazit celý proces získávání bydlení a nalézt kritéria, podle kterých je vhodné při volbě typu bydlení a jeho financování postupovat. To vše bude zobrazeno na konkrétním modelovém příkladu za pomoci rozhodovacího stromu a analýzy finančního trhu
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: bydlení; hypoteční úvěry; financování bydlení; pojištění; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; housing; mortgage loans; financing of housing; insurance; master's theses