Strategická analýza podniku - Kurková, Michaela; Dvořák, Jiří; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Název diplomové práce je Strategická analýza podniku. Předmětem je vypracování analýzy současného stavu pivovaru Zichovec a následné navržení vhodné strategie pro rozvoj pivovaru v budoucnu. K tomu využiji metody a analýzy externího a interního prostředí. V první části práce jsou teoreticko-metodologické faktory definující jednotlivé analýzy a zjištěné poznatky jsou následně v druhé prakticko-aplikační části diplomové práce aplikovány na daný pivovar. Vzhledem k výsledkům z druhé části je následně provedeno zhodnocení stávající strategie a na jeho základě dojde k formulování případných změn pro zlepšení rozvoje podniku
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: pivovary; strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; PEST analýza; diplomové práce; breweries; strategic planning; master's theses