Obchodné vzťahy medzi Slovenskou republikou a Francúzskom - Mikulcová, Alžbeta; Müllerová, Františka, 1948-; Hronec, Štefan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá rozborom obchodnej spolupráce medzi Slovenskou republikou a Francúzskom a obsahuje aj kultúrne a obchodné špecifiká krajín. Práca je rozdelená na štyri kapitoly. Prvá kapitola obsahuje všeobecné informácie o Francúzsku. Druhá kapitola je zameraná na ekonomickú charakteristiku Francúzska. Tretia kapitola obsahuje rozbor zahraničného obchodu obidvoch krajín z teritoriálneho a komoditného hľadiska a rozbor vzájomnej obchodnej spolupráce. V štvrtej kapitole sú opísané kultúrne špecifiká a obchodné zvyklosti Francúzska a Slovenska.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses