Projekt profesní navigace pro studenty FM VŠE - Vlčková, Dominika (2016)
Diplomová práce je zpracována s cílem navrhnout upřesnění průběhu na Fakultě managementu VŠE v Jindřichově Hradci (FM VŠE) pilotně ověřovaného workshopu s názvem Profesní navigace, co se životem na prahu dospělosti?. Tento seminář je zaměřený na pomoc studentům FM VŠE v oblasti hledání odpovědí na otázky spojené s blížícím se vstupem do dospělosti; s využitím metod procesově-orientované práce jim na kurzu pomáhají proškolení lektoři, autoři kurzu. V teoretické části se zabývám problematikou vývoje osobnosti a metodami vedení takovýchto kurzů, včetně procesově-orientované práce. V praktické části pak získané poznatky aplikuji do konkrétních doporučení pro další rozvoj workshopu