Projekt profesní navigace pro studenty FM VŠE - Vlčková, Dominika; Syrovátka, Oldřich; Nawrath, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce je zpracována s cílem navrhnout upřesnění průběhu na Fakultě managementu VŠE v Jindřichově Hradci (FM VŠE) pilotně ověřovaného workshopu s názvem Profesní navigace, co se životem na prahu dospělosti?. Tento seminář je zaměřený na pomoc studentům FM VŠE v oblasti hledání odpovědí na otázky spojené s blížícím se vstupem do dospělosti; s využitím metod procesově-orientované práce jim na kurzu pomáhají proškolení lektoři, autoři kurzu. V teoretické části se zabývám problematikou vývoje osobnosti a metodami vedení takovýchto kurzů, včetně procesově-orientované práce. V praktické části pak získané poznatky aplikuji do konkrétních doporučení pro další rozvoj workshopu
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Keywords: vývoj osobnosti; koučování; workshopy; mediace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personality development; personal coaching; workshops; mediation; master's theses