Finanční analýza společnosti SMS finanční poradenství, a.s. - Kawulok, Marek; Sieber, Patrik, 1977-; Pernica, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem bakalářské práce Finanční analýza společnosti SMS finanční poradenství, a.s. je zhodnocení finanční situace společnosti na základě dat z let 2011 až 2014. Bakalářská práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V rámci teoretické části je představena metodika finanční analýzy včetně postupu při výpočtu jednotlivých ukazatelů. V praktické části jsou aplikovány postupy představené v teoretické části a dále je provedeno srovnání výsledků podniku s významnými konkurenty.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses