Nabídka animačních služeb cestovních kanceláří pro segment rodiny s dětmi v ČR - Machálek, Tomáš (2016)
Cílem této diplomové práce je nejprve analyzovat nabídku animačních služeb vybraných cestovních kanceláří pro segment rodiny s dětmi v České republice, porovnat ji a v kombinaci s výzkumem aktuální situace na straně poptávky následně vytvořit vlastní konkurenceschopný produkt animační služby. Teoretická část práce vymezuje některé důležité pojmy z oblasti cestovního ruchu a animačních služeb. V praktické části autor nejprve analyzuje situaci na trhu nabídky, a poté prostřednictvím dotazníkového šetření zkoumá situaci na trhu poptávky. Závěrečná kapitola je věnována tvorbě vlastního konkurenceschopného produktu animačních služeb pro segment rodiny s dětmi na základě zjištěných poznatků z předchozích kapitol.