Nabídka animačních služeb cestovních kanceláří pro segment rodiny s dětmi v ČR - Machálek, Tomáš; Valentová, Jana; Šatný, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této diplomové práce je nejprve analyzovat nabídku animačních služeb vybraných cestovních kanceláří pro segment rodiny s dětmi v České republice, porovnat ji a v kombinaci s výzkumem aktuální situace na straně poptávky následně vytvořit vlastní konkurenceschopný produkt animační služby. Teoretická část práce vymezuje některé důležité pojmy z oblasti cestovního ruchu a animačních služeb. V praktické části autor nejprve analyzuje situaci na trhu nabídky, a poté prostřednictvím dotazníkového šetření zkoumá situaci na trhu poptávky. Závěrečná kapitola je věnována tvorbě vlastního konkurenceschopného produktu animačních služeb pro segment rodiny s dětmi na základě zjištěných poznatků z předchozích kapitol.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses