Rozvazování pracovních poměrů - Kozel, Jiří; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V práci analyzuji použití změněné a reformované právní úpravy, ve spojitosti s přechodem na nový občanský zákoník a tím nové pojetí právního vnímání čaského soukromého práva, s jeho dopadem na úpravu novelizovaného zákoníku práce se zaměřením na jednotlivé formy rozvazování pracovních poměrů.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses