Finanční analýza firmy HOTEL, s.r.o. - Němcová, Barbora; Hajdíková, Taťána; Fiala, Roman, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Práce Finanční analýza firmy Hotel, s.r.o. se zabývá hodnocením finanční situace dané společnosti za období let 2012 až 2015 na základě získaných základních informací o podniku a dat z účetních výkazů. V rámci práce jsou využívány základní metody finanční analýzy, jako jsou analýzy absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů. V závěru praktické části jsou pak aplikovány souhrnné metody hodnocení, které mají za cíl pomocí jednoho čísla komplexně charakterizovat finanční situaci podniku. Cílem této práce je popsat výsledné hodnoty analýz, posoudit vývoj dosažených výsledků v čase a porovnat je s průměrnými hodnotami v odvětví.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: finanční analýza; účetní výkazy; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; bakalářské práce; financial analysis; financial statements; bachelor's theses