Možnosti poloautomatického vytváření formulářů - Švengrová, Klára (2016)
Cílem této práce je čtenáři nabídnout náhled na možnosti nabízené editory, které slouží k tvorbě formulářů. Jsou mu vysvětleny pojmy týkající se daného tématu rozšířeny o analýzu dat získaných z šetření. Jsou zde analyzovány a následně zhodnoceny a porovnány jak webové editory, tak počítačové programu sloužící k tvorbě dotazníků. Každý editor uvedený v této práci jsem osobně vyzkoušela a prošla všechny jeho nabízené možnosti. Výsledkem je ucelená práce, která je schopna nabídnout čtenáři přehled o tématu týkajícím se metod tvorby poloautomatických formulářů