Možnosti poloautomatického vytváření formulářů - Švengrová, Klára; Krejčová, Iva; Vlnas, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cílem této práce je čtenáři nabídnout náhled na možnosti nabízené editory, které slouží k tvorbě formulářů. Jsou mu vysvětleny pojmy týkající se daného tématu rozšířeny o analýzu dat získaných z šetření. Jsou zde analyzovány a následně zhodnoceny a porovnány jak webové editory, tak počítačové programu sloužící k tvorbě dotazníků. Každý editor uvedený v této práci jsem osobně vyzkoušela a prošla všechny jeho nabízené možnosti. Výsledkem je ucelená práce, která je schopna nabídnout čtenáři přehled o tématu týkajícím se metod tvorby poloautomatických formulářů
Vedoucí práce: Iva Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: textové editory; formuláře; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; text editors; forms; bachelor's theses