Kulturně historická specifika Jihočeského kraje - Candrová, Pavla (2016)
Diplomová práce je zaměřena na nemovitá kulturně historická specifika Jihočeského kraje. Pro dosažení cíle práce je provedena obsahová analýza dokumentů a provedené dotazníkové šetření u majitelů památek. Provedená obsahová analýza dokumentů v této práci je zaměřena na dokumenty Jihočeského kraje v oblasti ochrany a podpory kulturně historického potenciálu na jeho území. Dotazníkové šetření poskytuje informace o financování a prováděné propagaci kulturních památek na území Jihočeského kraje z pohledu majitelů památek. Provedená analýza jednotlivých dotazovaných oblastí poskytuje požadované informace. Celá práce je zaměřena na kulturně historický potenciál Jihočeského kraje, jeho financování a propagaci, včetně doporučení na řešení této problematiky.