Kulturně historická specifika Jihočeského kraje - Candrová, Pavla; Krbová, Jana, 1962-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce je zaměřena na nemovitá kulturně historická specifika Jihočeského kraje. Pro dosažení cíle práce je provedena obsahová analýza dokumentů a provedené dotazníkové šetření u majitelů památek. Provedená obsahová analýza dokumentů v této práci je zaměřena na dokumenty Jihočeského kraje v oblasti ochrany a podpory kulturně historického potenciálu na jeho území. Dotazníkové šetření poskytuje informace o financování a prováděné propagaci kulturních památek na území Jihočeského kraje z pohledu majitelů památek. Provedená analýza jednotlivých dotazovaných oblastí poskytuje požadované informace. Celá práce je zaměřena na kulturně historický potenciál Jihočeského kraje, jeho financování a propagaci, včetně doporučení na řešení této problematiky.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: kulturní památky; ochrana kulturních památek; management [obor dipl. práce]; financování kulturních památek; diplomové práce; cultural monuments; protection of cultural property; master's theses