Animační služby v České republice - Fodor, Viktor; Jenčková, Jiřina; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou animačních služeb, jako významné doplňkové služby cestovního ruchu. Úvodní část vymezuje pojem animace, přibližuje její historii a vysvětluje, které faktory ovlivňují její fungování. V další části je blíže popsána profese animátora a činnosti animačního týmu. Následně se práce věnuje analýze fungování animačních služeb ve střediscích cestovního ruchu v České republice, konkrétně v hotelech, aquaparcích, koupalištích a lázních. Na základě zjištěných nedostatků jsou v závěrečné části práce shrnuty návrhy ke zlepšení úrovně animačních služeb v tuzemsku.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses